Onze zekerheden

Hoog slagingspercentage

De rijinstructeur van autorijschool DriveCool weet precies wat het meest wenselijk gedrag is van bestuurders. Hierdoor ga je goed voorbereid naar het praktijkexamen en ben je na het behalen van je rijbewijs een verantwoordelijke weggebruiker.

Goede kwaliteit rijlessen

Doordat onze instructeur de juiste bijscholing volgt en de juiste ervaring heeft, weet ze precies de rijles aan te passen aan het niveau wat jij beheerst. Hierdoor ga je met meer plezier naar je rijlessen toe en leer je uiteindelijk sneller

Geen wachttijden

Vandaag een afspraak maken voor een proefrijles, is binnen één week rijden!
Doordat ik een goede planning maak zijn wachttijden niet aan de orde. 

Gratis Proefles

Wil jij de uitstekende kwaliteit van een rijles ervaren? Plan dan 100% gratis een vrijblijvend proefles in!

Rijles met plezier

Door het aanpassen van de rijles aan jouw wensen, ga je altijd met een ontspannen gevoel naar je rijles toe. Dit bevorderd het leerproces waardoor je uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt.

Lespakketten op maat

Door ons ruime aanbod van rijlespakketten is er altijd een pakket op maat! Mocht je toch onverwacht meer lessen nodig hebben, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een extra rijlespakket of losse rijlessen af te nemen.

Geen wachttijden

Vandaag een afspraak maken voor een proefrijles, is binnen één week rijden!
Doordat ik een goede planning maak zijn wachttijden niet aan de orde. 

Vaste instructeur & lesauto

Je hebt altijd rijles van je vaste instructeur, de instructeur weet precies welk niveau je beheerst en past altijd zijn rijles hierop aan. Ook volg je de rijlessen altijd in dezelfde lesauto, zodat je niet steeds hoeft te wennen aan een nieuwe. Hierdoor hoef je uiteindelijk minder rijlessen te volgen!

CONTACT 

    envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram