Proefrijles

De proefrijles, de eerste stap richting je rijbewijs. Een leuke en spannende ervaring die je altijd bij zal blijven! De proefles is bij rijschool DriveCool altijd gratis en vrijblijvend en bestaat uit een gewone rijles met een duur van ongeveer 60 minuten.

Zorg er altijd voor dat je een geldige legitimatie kunt tonen en neem bij zonnig weer ook een zonnebril mee.

Na het instappen zal de instructeur eerst gaan uitleggen hoe je op een juiste en veilige manier deel gaat nemen aan het verkeer. Daarna wordt besproken welke handelingen je moet verrichten en hoe je dit op de juiste manier doet. Als de uitleg van de instructeur duidelijk is, ga je ook daadwerkelijk beginnen met je eerste rijles! Voor de meeste personen is dit een erg spannend moment. Maar geen zorgen, de instructeur is hierop voorbereid en helpt je wanneer het nodig is. Ook zou je niet gelijk door de binnen stad van Groningen gaan rijden.

Aan het einde van de proefles wordt besproken hoe het autorijden is gegaan. En de instructeur gaat een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zou hebben om je rijbewijs te halen. Daarna zou je gelijk een afspraak met de instructeur kunnen maken voor een vervolg rijles. Weet je nog niet zeker of rijschool DriveCool daadwerkelijk de rijschool voor jou is? Geen probleem, je krijgt bij ons rustig de tijd om hier thuis over na te denken.

Heb je nog vragen, of wil je gelijk een proefles aanvragen? Neem dan contact met ons op!

CONTACT 

    envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram