Eerste rijles

Je hebt een proefles gevolgd bij rijschool DriveCool uit Groningen en hebt besloten verder te gaan met je rijlessen. Je profiteert nu automatisch van onze voordelen, waaronder een voordelig rijlestarief!

Misschien heb je aan het einde van de proefrijles gelijk een afspraak gemaakt voor een vervolg rijles, anders zou je contact kunnen opnemen met rijschool DriveCool voor het inplannen van je eerste echte rijles.

Bij de eerste rijles staat de instructeur waarbij je een proefrijles hebt gevolgd, op de afgesproken tijd en plaats. Na het instappen bespreek je samen met de instructeur wat je allemaal nog weet van je proefrijles. Ook ga je samen het leerdoel voor de komende rijles bepalen. Hierna stel je de stoel en de spiegels op de juiste manier af, zodat je veilig kunt beginnen met je eerste rijles en zelf gaat rijden door Groningen.

Bij je eerste rijles zal in de meeste gevallen veel aandacht besteed worden aan het koppelen, schakelen, remmen en sturen. Dit zijn de basisvaardigheden om goed te kunnen deelnemen aan het verkeer. Dit ga je oefenen op rustige plekken, zodat je je volledig kunt focussen op de handelingen die van jou verwacht worden. Je hoeft dus niet tijdens de eerste rijles door de binnen stad van Groningen te rijden. De instructeur zal je tijdens de rijles tips geven hoe je handelingen op de juiste manier kunt uitvoeren. Bij drukke of ingewikkelde situaties helpt de instructeur je op de juiste manier door het verkeer heen.

Aan het einde van de rijles bespreek je samen met de instructeur of je het leerdoel hebt behaald. De instructeur vult vervolgens de vorderingen app in, zodat jij thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Samen maak je een vervolgafspraak voor een nieuwe rijles. Ook vertelt de instructeur je alvast wat het onderwerp is van de volgende rijles, zodat je je hier goed op kunt voorbereiden.

CONTACT 

    envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram